Haakwerk, het zoveelste vervolg

Mijn schoondochter is in haar nopjes: haar aanstaande tas begint vorm aan te nemen,

Ik stuurde haar een foto waarop ook de van haar gekregen amaryllis (derde bloem inmiddels!) te zien is. Zij blij, ik blij.

Blij ben ik ook nog altijd met mijn zomerbloeiers. Normaal is het echt niet, bloeiende geraniums in deze tijd van het jaar.

En mijn roos, ongelooflijk, heeft nog nooit zó gebloeid als nu

’t Is toch wat.

16 Replies to “Haakwerk, het zoveelste vervolg”

 1. Prachtig word die tas, zo heb ik er ook nog eentje liggen, moet ik ook maar eens mee verder… Kan hem morgen wel even mee nemen naar mijn moeder, want ja, er moet een voering in, en daar ben ik niet in thuis, hahaha

  X

  Like

   1. Ik heb een boek met 30 verschillende tassen erin en hoe je het af moet werken met voering etc… Van Libero, maar daar staat deze niet in natuurlijk…

    Like

 2. Kijk nog maar even goed naar de zomerbloeiers, het is nu bijna gedaan met de warmte.😊

  Like

 3. Prachtig zeg die tas, echt knap haakwerk. Geraniums bloeien vaak lang door , ik kon ze soms zelfs overhouden. Maar ook hier nog een potplant die als 4 maanden lang vol zit met kleine blauwe bloemetjes.

  Like

Reacties zijn gesloten.