in de supermarkt

Ik struin graag door buitenlandse supermarkten. Ieder die mijn blogs leest kan dat beamen, ik heb het er wel eens over. Verbazend vind ik dat ik nog steeds – voor mij – nieuwe glutenvrije producten ontdek.

Mijn ontdekking in Oostenrijkse supermarkten:

Interspar:

M-Preis:

Het brood van Genius zal ik hier nooit kopen: te duur. Maar voor de variant ‘traditionelles dunkles Brot’ maakte ik een uitzondering omdat ik die thuis nog nooit had gezien/gekocht/gegeten. Helaas zag ik bij thuiskomst dat het brood twee dagen na de uiterste houdbaarheidsdatum was verkocht en er al blauw/groene plekjes opzaten. Bah.

Merkur:

Er zit weliswaar gerstenmout in dit drankje maar de hoeveelheid ligt onder de norm van 20 ppm.

Het wordt er niet leuker op, maar wel makkelijker. Fijne zondag!

18 Replies to “in de supermarkt”

  1. Dat soort dingen ontgaat je allemaal als je gewoon alles kunt eten, maar voor wie het nodig heeft is het natuurlijk heel fijn dat er steeds meer van dit soort artikelen komen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Dat is natuurijk wel een idee, in het buitenland kijken of ze nog iets voor je hebben. En dan doorgegen aan de supermarkt bij jou om de hoek 🙂

    Like

  3. Wat leuk dat je zoveel eten tegenkomt. Jammer dat het brood beschimmeld was. Je verwacht toch vers brood hè, dus je keek vast niet naar de datum.

    Like

Reacties zijn gesloten.