Lekker cadeau

’n Tegoedbon voor een lunch, dat was het cadeau dat ik van mijn jongste kreeg voor mijn verjaardag. Leuk toch? En die bon verzilverden we vandaag. Ik had een volledig glutenvrije locatie uitgezocht, The Broth Bar in Wijck, Hoogbrugstraat 43A te Maastricht. Op naar Maastricht dus.

Op de menukaart stonden een behoorlijk aantal lekkere dingen, ik wist gewoonweg niet wat ik moest kiezen. Dit is overigens slechts een deel van de kaart

Na even wikken en wegen werd het een stuk quiche, omdat ik dat al zó lang niet meer had gegeten. Absoluut geen verkeerde keuze! Eerste hapje had ik al genomen voor ik eraan dacht om een foto te maken …

Jongste ging voor een flinke kom bouillon, volledig glutenvrij zoals alles op de kaart, en ook dat was hartstikke prima.

Wat ik ervan vond:

Mooie locatie in mooi en rustig(er) stukje Maastricht, vriendelijke bediening, lekker eten dat ook nog eens volledig glutenvrij is.

Kortom: aanrader!

Het was een geslaagd moeder-zoon uitje, zeer zeker voor herhaling vatbaar.

16 Replies to “Lekker cadeau”

  1. Er zouden gewoon meer restaurants moeten zijn waar je gezond kunt eten. Maar helaas, de fast food overheerst tegenwoordig alles.

    Like

  2. Wat gezellig en wat fijn dat er dit soort restaurants bestaan voor mensen met deze allergie!

    Like

  3. Wat een leuk cadeau! Ik wist het ook niet meer voor mn stiefvader en ben hem een dagje weg naar keuze gaan geven. Dierentuin museum stedentrip en ja de nodige hapjes. Wat ziet dat er lekker uit.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.