Alles behalve actief

Ik was zo goed als niet actief de afgelopen week, met als absoluut dieptepunt de maandag. Nul minuten. Staat zwart op wit.

Hoe komt zoiets?

Nou, we waren deze afgelopen week een weekje in Oostenrijk samen met mijn hoogbejaarde schoonouders. En aangezien zij alles behalve vele meters lopen en overal met de auto naar toe werden gebracht zat er weinig anders op dan me aan te passen aan hun tempo en reikwijdte. En de maandag dan? Toen was ik ziekjes en lag ik de hele dag voor pampus.

Volgende week ga ik weer aan ‘m.

9 Replies to “Alles behalve actief”

  1. Gelukkig was je de week ervoor wel actief. Tja, de boog kan niet altijd gespannen zijn maar ik kan me heel goed voorstellen dat je weer lekker actief wilt zijn. Weer helemaal opgeknapt, hoop ik?

    Like

  2. Lief dat jullie je schoonouders hebben meegenomen. Voor schoonpapa waarschijnlijk een week om bij te tanken. 👍🏼

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.