kattencafé (het vervolg)

Tijdje geleden alweer (klikkerdeklik) schreef ik een blogje over het kattencafé in Sittard. Ik schreef heel optimistisch erbij ‘wordt vervolgd’ en vergat dat vervolgens volkomen totdat ik een paar dagen geleden bij Sarah haar blogbericht las ……. Zij doet een mooi verslag van hetgeen ik ook ervoer: het is er leuk, best gezellig, de bediening is vriendelijk en er is een duidelijke hoofdrol weggelegd voor alle vijf de aanwezige katten. Ik heb toen ik er was maar enkele foto’s gemaakt, ik was gewoonweg te druk bezig met kijken en genieten. De drie kittens woonden er toen pas net, het waren nog echte ukkies.

Vandaag stond er een stuk in onze krant:

(bron: De Limburger)

Ik moet er gauw weer eens naartoe ….

21 Replies to “kattencafé (het vervolg)”

 1. Veel te ver weg voor mijn. Maar ik vraag me af wat de warenwet denkt van loslopende katten in een cafe. Ik denk dat men beter niet zo de publiciteit zou kunnen zoeken, je moet immers geen slapende honden wakker maken.

  Like

   1. Ik herinner vaag iets over een geval waar het problemen gaf dat er een kat rondliep om de muizen te slim af te zijn. Kan ook een supermarkt geweest zijn.

    Like

 2. Tja, ik weet het niet. Op zich is het een enig idee, want ik vind persoonlijk katten helemaal top, en ik zie ook heel wat in de gezelligheid en de praatjes die men met elkaar maakt, maar zo’n kat komt net uit de kattenbak en springt dan op de tafel waar jij net je koffie mét zit te nuttigen. Dat dit mag van de Keuringsdienst van Waren verbaast mij eigenlijk.

  Like

  1. Zolang ze niet snoepen van hetgeen in mijn glas, mok of op bordje ligt heb ik er geen probleem mee. Moet wel aantekenen dat mijn katten thuis ab-so-luut niet op aanrecht of tafel mochten.

   Like

 3. Lijkt me ontzettend leuk en ik denk dat mijn Diaz (hond) dat ook vindt 😉
  Over hygiène zou ik me niet druk maken overigens. Als je thuis toch ook dieren hebt rondlopen…

  Like

 4. Regelmatig loop ik hier in Alkmaar langs een kattencafé, maar volgens mij zijn dat er eerder 20 dan 5. Die dingen schijnen in te zijn. 😉

  In Zitterd zit ik liver op het terras aan de Markt.

  Like

Reacties zijn gesloten.