net wel of net niet ….

Over een half uur weet ik meer: valt er hier regen of hebben we weer pech, net als afgelopen zaterdag. Toen viel er elders een uur lang flink wat en hier hélemaal niks. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zó heb geduimd dat er hier een (flinke) bui gaat vallen. En ik denk heel velen met mij. Arme boeren, arme natuur, arme vissen op het droge ……. Ik ben ‘maar’ een tuinbezitter die alle zeilen bij zet om de planten in leven te houden. Over ons grasveld heb ik al geen illusies meer, dat is een gele vlakte met hier en daar een spriet onkruid. Niet eens meer een trapveld ….. Een regendansje, zou dat helpen?

13 Replies to “net wel of net niet ….”

  1. Hie rin het midden van het land is niets gevallen. Dat was waarschijnlijk al verdroogd voordat het hier was. Zullen we vanavond om negen uur allemaal tegelijk dansen?

    Love As always
    Di mario

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.