Bokkereyer

Een van mijn sportvrienden is – helaas – begin van deze maand verhuisd van het Limburgse land naar Krimpen aan den IJssel. Eindje uit de buurt dus. Vandaag was ze weer even in het zuiden om nog wat laatste dingen te regelen èn om met ons vaste sportvriendengroepje te genieten van een lekkere hightea. Van ons groepje van 8 was er een met een eiwitallergie en een – ik zei de gek – met coeliakie. Alles was prima voor elkaar, heel lekker (ook de aanpassingen!), heel leuk aangekleed en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Waar dit was? Bij ‘De Bokkereyer’ in Sweikhuizen. En ik dombo heb dus weer eens geen foto’s gemaakt …..

Dan maar een foto van de mooie plant die oudste kreeg van jongste:

11 Replies to “Bokkereyer”

 1. Die plant is ook mooi. Ik heb liever dat je zegt dat het gezellig is geweest en dat je daarom vergeten bent om foto’s te maken, dan dat je veel foto’s maakt en het niet leuk hebt gehad.

  Love As Always
  Di Mario

  Like

 2. Maar het blijft zonde da je deze bijeenkomst niet hebt vastgelegd. Maar dombo zou ik je niet durven te noemen, mij gebeurt het ook wel eens dat ik zo enthousiast bezig ben dat ik dat vergeet vast te leggen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Als je die vriendin deze winter een bezoekje gaat brengen kan je ook even bij mij langs komen, wij wonen in Nederland er niet ver vandaan, alle twee in de mooie Krimpenerwaard.

  Like

Reacties zijn gesloten.