ritme

Na zo’n aantal weken elders vertoeven kost het me altijd weer een paar dagen om thuis te aarden. Ander levensritme, geen wekker die ’s morgens rinkelt, de hele dag samen, lekker eten, fietsen, wandelen. Maar alles went. Thuis wachten niet een maar inmiddels twee logeerkatten. Gezellig, die beestenbende. Dat het hele huis binnen de kortste keren vol kattenharen, kattenspeeltjes en kattenbakkorrels ligt neem ik graag voor lief, het is per slot van rekening allemaal maar tijdelijk. Oudste verhuist binnenkort naar zijn eigen stek en neemt – uiteraard – zijn kat mee. Middelste zit alleen deze week even met zijn handen in het haar voor wat betreft de opvang van zijn kat. Hij werkt een half jaar doordeweeks in Amsterdam, woont die dagen tijdelijk in Utrecht in plaats van in Brussel. Normaal geen probleem ware het niet dat zijn vriendin voor werk de hele week naar Cannes moest.

Gezellig, echt 😀

18 Replies to “ritme”

Reacties zijn gesloten.