bier, glutenvrij

Kreeg in de supermarkt dit briefje:

Ha, zoiets vind ik leuk, daar doe ik aan mee. De vragen? Of ik een bepaald merk glutenvrij bier kende (ja), het wel eens gekocht had (ook ja) en in welk schap ik de flesjes het liefst zag staan: tussen de glutenvrije spullen of tussen het gewone bier. Ik koos voor de tweede optie, tussen het normale bier.

Ik drink heel weinig bier. Eigenlijk alleen als het buiten warm is. En nou, of het warm was de afgelopen dagen. Foei, foei. Tijd voor een verfrissing dus. Dit Belgische biertje kocht middelste voor me in Brussel, het was lekker.

Weet je wat echt lekker is bij zo’n glas bier?

Tot nog toe alleen gevonden in een supermarkt in Riga en in Oostenrijk. Gelukkig maar ๐Ÿ˜‰

12 gedachtes over “bier, glutenvrij

  1. Inge, ik heb je een appje gestuurd met fotoโ€™s van de glutenvrije snacks die ik hier in Trouville kan kopen bij de MONOPRIX.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜‹

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.