interesse?

Ik kreeg dit dunne boekje gratis bij aankoop van mijn laatste aankoop ‘klein klein kleutertje’ door M.J. Arlidge. Ik heb ’t uit en wil het graag doorgeven aan een liefhebber. Wie o wie? Schrijf een reactie op dit bericht met de reden waarom jij denkt de grootste aanspraak te kunnen maken op dit weggevertje èn stuur een mailtje met je naam en adres naar coeliakie61@gmail.com. Fijne zondag!

13 Replies to “interesse?”

 1. Ik wil heel graag meedoen, waarom? Omdat Pitcher mijn vriend, net Iene miene mutte heeft gekocht en ook nog eens Piep zei de muis!

  Van dezelfde schrijver uiteraard en de boekenkast hier…. uhhhh vol…. voller volst, en deze heeft hij zeker niet, en hij is 14 juli jarig! Zat ik al te spinnen op een origineel cadeau…. dit dus? 😉

  X

  Geliked door 1 persoon

   1. Het is aangekomen, vanmorgen, natuurlijk komt er een blogje over, maar later pas 😉 Dank je wel, je hebt iemand heel erg blij gemaakt! 😀 😀 😀 😀

    XxX

    Geliked door 1 persoon

 2. Wat leuk! Dit speelt zich af vóór iene miene mutte uitkwam. Ik heb inmiddels deel 6 gelezen en heb deel 7 gereserveerd. Die boeken zijn verslavend!

  Like

Reacties zijn gesloten.