hoesje

Mijn bedoeling is om ooit een tas of mand volgens mochila wayuu techniek te haken, maar dan moet ik natuurlijk eerst oefenen in het klein.

In de aanloop naar deze ingewikkeldere haaktechniek haakte ik dus maar een hoesje voor mijn i-pad. De steken (alleen vasten) kende ik natuurlijk, maar het vaste haken, het consequent meenemen van de tweede (en eventueel derde, vierde of volgende) draad en het proberen om figuurtjes te haken was nieuw voor mij.

Redelijk gelukt, al zeg ik het zelf 😉

31 Replies to “hoesje”

 1. Volgens mij stop jij 48 uur in één dag. Handwerken, meerdere spelletjes op i-phone of i-pad, wandelen en fietsen. Hoe doe je dat?😳

  Like

 2. Ik dacht heel eventjes, dat je het geborduurd had, maar nee…… Voor mij is dit een totaal nieuwe techniek. Erg interessant! Ik ga bekijken of ik het ook kan. Er moet maar eens een nieuwe hoes voor de e-reader komen namelijk. 😉

  Like

 3. Oh..wat mooi en knap gedaan. Leuk dat je het laat zien, al reageer ik een beetje laat, toch dank daarvoor. Ik waag me er niet aan (en kocht een hoesje op de markt :))

  Like

 4. “Redelijk gelukt?” Je bent veel te bescheiden. Ik vind het fantastisch!

  Like

Reacties zijn gesloten.