wf en ik

Wordfeud, dat speel ik al sinds 2011 tegen min of meer dezelfde spelers. Een enkele ken ik echt, sommigen ‘ken’ ik van hun blog, maar de meesten heb ik nog nooit gezien of gesproken. Iedere dag ga ik ’s morgens, ’s avonds en soms ook nog eens tussendoor het rijtje tegenspelers af. Het gaat me hierbij niet om het winnen, maar echt om het spel. Van sommigen lukt het me gewoon niet of maar hoogst zelden om te winnen trouwens. Maar ik blijf het wel proberen ….. Het is met name ’s morgens een fijn ritueel: water, tabletjes, kop koffie, twee sneetjes brood, krantje erbij en als pas als de krant uit is drink ik een tweede kop koffie en begin ik met Wordfeud. Lekker ontspannend!

Dit las ik vandaag op nu.nl:

Ik ben dus één van die 900.000 Nederlanders die dagelijks dit woordspel opstarten en dan ook nog eens sinds de start in 2011. Leuk toch?

34 Replies to “wf en ik”

 1. Fan vanaf het eerste uur. En voor alle mensen die het niks vinden, met mijn kinderen heb ik meer contact via de chats bij WordFeud, dan met de ouderwetse telefoon…….

  Geliked door 1 persoon

 2. Nu ik er zo over lees, moet ik dat ook maar weer eens doen. Niet ‘moeten’ natuurlijk, maar ik vond het wel erg leuk. Maar op de één of andere manier vergat ik vaak binnen de bepaalde tijd te reageren. Ik had in het begin leuke WF maatjes leren kennen. Zo chatte ik met een gozer uit Amerika (ik speel de Engelse versie, zodat je wereldwijd spelers hebt, ook zo leuk) die bezig was met solliciteren en me over zijn job hunt vertelde. Erg leuk. Nu speel ik vooral met mijn schoonmoeder. Als ik er dus aan denk 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik had er geen geduld meer voor toen ik kennissen woorden zag leggen die ze echt niet zelf verzonnen hadden. Op mn telefoon vond ik het toch al een gepriegel en ik vergat het simpelweg na te kijken op mn tablet. Ben geen spelletjesmens ook trouwens.

  Geliked door 1 persoon

 4. Zeker leuk! Ik deed het ook heel graag en vaak (en fanatiek) maar nu mijn iPad de geest heeft gegeven, is het ineens over. Op de telefoon vind ik het zo’n gepriegel…

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik heb het ook best lang gedaan. Maar zo maar ineens vond ik het niet meer leuk. Nu speel ik Ruzzle. Elke dag. En Een tegen honderd. Dat is grappig. Dat speel ik iedere dag met ene Cees. Ik ken hem helemaal niet, maar we hebben al 329 potjes gespeeld. Ik wil zo graag kennis met hem maken, maar bij Een tegen 100 kun je niet kletsen. We spelen per dag 1 en een enkele keer 2 potjes. Gek eigenlijk wel hè

  Geliked door 2 people

 6. Hoewel ik gek op scrabble ben hoor ik niet bij de WF spelers, dat gekriebel op een telefoon is minder leuk dan het echte spel op tafel ,op het bord. Helaas heb ik tegenspelel in huis maar heel af en toe kan ik mijn dochter strikken.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.