Netjes opgeruimd? Ja, graag!

Ik ben van nature nogal netjes: op mezelf, op mijn spullen, in huis. Ik functioneer het beste als alles op z’n plek ligt, fijn geordend en mooi opgeborgen. In een huis of garage of wat voor ruimte dan ook vol rommel spullen weet ik niet waar ik moet beginnen met opruimen of ordenen. Dan krijg ik stress en laat ik alles liggen waar het ligt. Ik ben trouwens meer van het opruimen dan van het poetsen, maar dat terzijde. Ieder heeft zijn talenten of sterke kanten zal ik maar zeggen 🙂

Toen ik laatst in het haakcafé een mede-haakster zag met een geweldig mooi opbergsysteem voor haar haaknaalden wilde ik graag weten waar ze dat vandaan had. Nou, van deze blog dus (klikkerdeklik), te bestellen op Marktplaats. En dat heb ik dus gedaan, fijne cadeautjes voor mezelf.

Dit is voor mijn haaknaalden. Ik moet alleen nog een kleiner schaartje zien te vinden.

En dit is voor de breinaalden.

Opgeruimd staat netjes. Ik blij. Nu mijn man nog zover zien te krijgen dat hij de (lees: zijn) kelder opruimt …..

22 Replies to “Netjes opgeruimd? Ja, graag!”

 1. Jouw blog had door mij geschreven kunnen zijn. In het schuurtje kóm ik gewoon maar niet meer,niet om aan te zien.Maar de wijnboer kan alles vinden…
  Ontzettend handig cadeautje voor jezelf. Alleen die grote schaar hè; geen gezicht 🙂

  Geliked door 2 people

 2. Ha! Nog een kadootje om voor jezelf te kopen. Een schaartje, want deze past niet in die leuke opberger. Je zou er haaknaalden en breinaalden voor kopen om te kunnen opbergen. Ik kende alleen die lelijke plastic kokers. Dit is klasse!

  Geliked door 1 persoon

 3. Manlief heeft hier de kelder verleden week opgeruimd. Niet naar mijn zin maar volgens hem is het prima zo, hij kan alles vinden, zegt hij;-) Volgens mij heb ik nog ergens een houten koker voor haaknaalden. Als ik hem kan vinden stuur ik hem je op. Ik weet niet of ik hem hier of in Stolwijk heb. Dat is het probleem met 2 huizen, haha.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hahahahaha, ja die heb ik ook, maar dan als kwastenrol…. om je kwasten veilig en safe in op te bergen, en voor de haaknaalden, kan ook nog, maar daar heb ik een mooi bakje voor die overal mee naar toe gaat 😀

  X

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.