in mijn nopjes

Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk …..

Gisteravond laat is de eigenaresse van Suzi de knuffeldeken geboren. Een gezond en mooi meisje, net als haar grote broer een mooie mix van twee culturen, de hoop voor de toekomst!

Verder ben ik blij met mijn moestuinbak. Mijn man heeft gouden handen, helaas wat weinig tijd, maar heeft ’t ‘m toch maar gefikst. Ben er (en met hem ๐Ÿ˜€) heel blij mee, en de plantjes ook.

23 Replies to “in mijn nopjes”

 1. Veel geluk en gezondheid voor de kleine en die man van jou heeft wel een extra knuffel verdiend. En straks een lekker vers hapje uit eigen moestuin. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘

  Geliked door 2 people

 2. Gefeliciteerd met het kleine meisje….๐Ÿ‘ถ๐Ÿป
  Mooie bak! Gistermiddag op de terugreis van Flakkee nog even bij Intratuin in Halsteren binnengestapt. Veel kruidenplantjes hadden ze daar! Ben ook iets aan het verzinnen………

  Geliked door 1 persoon

 3. Mooi gemaakt en op wieltjes, wat wil een mens nog meer. En dat mooie meisje is meteen verwend met een mooie knuffeldeken.

  Geliked door 2 people

 4. Wat een goed idee zo’n bak. Daar zou ik op mijn balkon iets mee kunnen. Mijn man maar eens lief aankijken, dus. Fijn dat alles goed is met de nieuwe wereldburgeres. Die mogen we vast nog wel eens bewonderen!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.