net op tijd

Mijn laatste handwerkproject is af. Net op tijd, want de baby voor wie ik knuffeldeken Suzi heb gemaakt wordt een dezer dagen geboren. Spannend!

Het was zó leuk om te maken, dit haakwerk. Het is bijna jammer dat het nu af is. Gelukkig is er genoeg te doen in de tuin, vervelen hoef ik me echt niet …

Ik bezocht het haakcafé (klikkerdeklik) van mijn favoriete wolwinkel en was direct helemaal weg van de knuffeldekens uit het boek van Tessa van Riet. Leuke foto’s, grappige ontwerpen en duidelijke uitleg. Helaas was het boek ter plekke uitverkocht.

Maar niet getreurd, ik bestelde het heel gewoon op het www. Het werd de volgende dag al bezorgd en dus toog ik weer naar eerder genoemde winkel voor het benodigde garen.

Steken opzetten, vaak weer uithalen en maar weer opnieuw beginnen ….. Gelukkig kon ik altijd uitleg vinden op YouTube, want ook al heb ik vroeger heel veel gehaakt, (ik heb zelfs eindexamen Textiele Werkvormen gedaan) veel kennis was eventjes niet meer paraat.

Mijn werkplek, overal lag wel iets. Hier de pootjes in wording.

Detail van de rand van de deken.

En nu is ze klaar. En nu maar wachten op het kleine meisje …..

25 Replies to “net op tijd”

  1. Ik kan niet eens zeggen mooi… ik vind het namelijk schitterend om te zien zeg. Als ik dat zo zie, dan zou ik het zo meteen kopen als cadeau voor kennissen met baby’s.

    Love As Always
    Di Mario

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.