de zalm en jij

Mijn middelste en zijn vriend (klikkerdeklik) Raynor (ja, hij speelde inderdaad ooit in GTST) zaten samen op de Brusselse filmacademie. Als team werkten ze aan hun eindexamenfilm die op verschillende festivals is vertoond en daar goed werd ontvangen. Als team zijn ze nu bezig met het realiseren van een nieuw project, ‘De zalm en jij’, en daar zoeken ze nog crowdfunders voor. Dus, ik zou zeggen: voor degenen die zich aangesproken voelen ……

Klik hier voor meer informatie over deze film

Update:

“92% en €6500 van de beoogde €7000.

Oftewel, een prachtig eindresultaat voor een maand crowdfunden! Ik ben hier ontzettend trots op en dit zal meer dan genoeg zijn om van DE ZALM EN JIJ een prachtige korte film te maken.

Ik wil iedereen heel graag bedanken voor hun donatie en steun en hou jullie graag op de hoogte met de verdere verwikkelingen van de film – de draaiperiode staat in ieder geval nu gemikt op augustus!

Omdat we net onder de beoogde doelstelling zijn uitgekomen ben ik verplicht even te melden dat je je donatie nog kan intrekken tot maandag door te mailen naar info@cinecrowd.nl als je dat wilt. Uiteraard hoop ik dat je ons gewoon blijft steunen 🙂

NOGMAALS BEDANKT EN NOG EEN FIJN AWKWARD SEKSLEVEN GEWENST!

Raynor”

5 Replies to “de zalm en jij”

  1. GtST zegt me helemaal niets, het L.I.F.F. waar hij aan heeft meegedaan wel. Crowd Funding is niet mijn ding, maar ik gun hun wel alle succes.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.