snoepjeswinkel in München

Laatst schreef Marthy op haar blog over de snoepjeswinkel waar zij was geweest. Laat ik nou net vorige week ook zo’n geweldige winkel hebben bezocht. In München. Niet echt naast de deur, maar wel op weg naar daar waar ik graag en ook thuis ben.

Voor iemand met een (nog) niet te blussen haakkoorts een waar Walhalla. Mijn man zag me kwijlen en dus gingen we naar binnen. Maar: ik heb niks gekocht. En dat heeft alles te maken met de vele haak- en ook brei-projecten waarmee ik nog (lang, héél lang) bezig ben.

Alles mooi gesorteerd op kleur, geweldig! Achteraf vind ik het jammer dat ik niet wat meer foto’s heb gemaakt, maar ja, ik had het dus te druk met kwijlen 😀

München is een heerlijke stad om een dag door te brengen. En dat deden we dan ook. Het liefste vertoef ik in de buurt van de Viktualienmarkt. Daar is altijd iets te doen en genoeg te zien.

Met speciaal voor schoonzus een close up van datgene waarvoor ze enorm bang is

(maar ze leest hier toch niet mee …..)

(wordt vervolgd)

14 Replies to “snoepjeswinkel in München”

 1. Zo.n heerlijke winkel, soort van paradijsje. En dan bedenk je wat ga ik ermee doen en koop je niks. Toch een heerlijk moment.

  Like

 2. Wat een heerlijke snoepjeswinkel! Ik vind dat zo mooi ook, al die kleurtjes op een rij…
  En báng ben ik neit voor ze, maar heb er wel een neorme hekel aan, steeds meer…

  Like

 3. Jaren geleden hebben wij op doorreis een dag en nacht doorgebracht in Munchen en was over die stad blij verrast, zo mooi. Veel plezier gewenst op de plek waar je ook zo graag bent.

  Geliked door 1 persoon

 4. München is een mooie stad, toch heb ik het liever wat kleinschaliger… Een mooie winkel voor een hobbyist.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ja München is prachtig , ik ben er elf jaar geleden een paar uur geweest tijden een overstap. met de trein Heb kortgeleden de dekbed overtrekken weggedaan die ik daar gekocht heb. , totaal versleten maar mét ritsen die nog goed waren;-)

  Like

 6. Je schoonzus een beetje plagen, hè (-:
  Ik ben nog nooit in Munchen geweest. Wat een prachtig gebouw om te zien en de markt is ook leuk. Maar de foto van de snoepjeswinkel slaat alles!
  Lieve groet

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.