haken (3)

Gisteren was het volop lente buiten, heerlijk! We hebben enorm hard gewerkt in de tuin, heel wat meters haag gesnoeid en snoeisel opgeruimd. En moet nog héél véél gebeuren maar het begin is weer gemaakt. Helaas pindakaas weer eens vergeten foto’s te maken …. Wel kan ik een bewijs van goed gedrag overleggen:

Net op tijd voor het komende staartje (hoop ik) van de winter is mijn gehaakte muts af. Net als bij de haarband gebruikte ik de dubbele tunische haaknaald, het garen is alleen dunner:

De muts had ik bijna ongedragen kunnen opbergen tot de volgende winter. Dacht ik. Nee dus.

Verwacht wordt vies koud weer met een gevoelstemperatuur tot wel -15 graden. Komend weekend ben ik dus een muts met een muts. Met het opruimen van alle winterspullen wacht ik liever tot het écht lente wordt.

16 Replies to “haken (3)”

 1. Morgen maar boodschappen doen voor een paar dagen en het weekend de al schoongemaakte open haard weer in gebruik nemen. 😉
  En die muts is leuk geworden, Inge.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ach, in deze tijd van het jaar vind ik kou niet zo’n probleem de dagen zijn al zoveel langer dan in december en overdag met een zonnetje is het toch al snel lekker buiten. Dat haken lijkt me nog hartstikke moeilijk maar je gaat dus nog plezier van deze muts beleven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Je muts is prachtig, echt! Wat een mooie hand van werken heb je toch. Mooi egaal…
  Ik hoop niet dat je hem komend weekend nodig hebt, maar zo ja, dat houdt de muts je warm en sta jij er gekleed op!

  Like

Reacties zijn gesloten.