einde winter?

Gistermorgen was de wereld hier hartstikke mooi wit. Vanmiddag was er geen sneeuw meer te bekennen en konden we bijna met-zonder-jas naar buiten. Het wordt langzaam voorjaar …. Of is de wens de vader van de gedachte? Enfin, toen ik ‘gak, gak, gak’ hoorde en dit zag:

vond ik dat wel leuk en hoopgevend! Winter en kou vind ik leuk, echt waar, maar voorjaar vind ik nog veel leuker.

Mijn 10.000 stappen heb ik vandaag weer gelopen, het was een fijne zondag!

23 Replies to “einde winter?”

 1. Toen ik vandaag naar buiten stapte was ik blij verrast door de temperatuur die echt als voorjaar aanvoelde. Lekker hè.

  Like

 2. Die stappen heb ik vandaag ook nog wel gemaakt. Lekker naar buiten. Een paar leuke foto’s gemaakt en genoten van de omgeving en het weer. Laat het lekkere weer maar komen. En anders.. over drie weken zit ik bij + 30 graden. Heerlijk.

  Love As Always
  Di Mario

  Like

 3. Ik vind het wel goed geweest zo qua kou..nu regent het hier..dat hoeft ook niet van mij.

  Like

 4. En vandaag zelfs nog mooier dan zondag, de ganzen hadden blijkbaar goed het voorjaar in de kop want ik zag in de polders bj Zoetermeer 2 heel grote zwermen met ganzen, ,twee wolken alsof het kraaien waren .

  Like

 5. De schaatsliefhebbers hebben het er nog even van kunnen nemen.
  Zondag was het gewoon lente (-: Voor mij twee weken daarvoor al want toen zag ik de eerste kieviten buitelen. Ik heb ze echt gemist!

  Like

Reacties zijn gesloten.