rivieren

Scrollend door mijn vele foto’s kwam ik een passende foto tegen voor de blog stuur een foto, met als onderwerp ‘rivieren’:

Een tante en oom van mij wonen sinds ruim een jaar in Roermond aan het water, de Maas dus. Alleen al vanwege het geweldige uitzicht zou ik er direct willen wonen, er is zoveel te zien in ieder jaargetijde, heerlijk. Ik zie me al zitten met mijn haakwerkje 😀 Deze plek is ook speciaal omdat mijn vader hier vroeger met ons ging varen. Aanvankelijk hadden we een rubberen opblaasboot en later een heus zeiljacht. Het was een heerlijke tijd.

19 Replies to “rivieren”

  1. Wij geraakten nooit verder dan de rubberen opblaasboot. Maar wat ben ik blij voor jou dat je op een heus zeiljacht kon (toen). En wat een mooie foto.

    Like

  2. De zonsondergang vind ik prachtig! En jij hebt speciale herinneringen aan die plaats. Ik moest lachen toen ik over het rubberen bootje las. Die hadden mijn broertje en ik ook maar we mochten er niet mee op de rivier de IJssel varen. Dat was een tegenvaller (-:

    Geliked door 1 persoon

  3. Was vorig jaar ook in Roermond en heb er ook foto’s gemaakt terwijl de zon onderging. Prachtig maar de haven was wel drukker toen. Mooie sfeer in de foto!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.