haken (2)

En toen was ik helemaal verslingerd aan het haken …. Nou ja, overdrijven is ook een kunst, maar het klopt wel dat ik nergens meer naar toe ga zonder mijn haakwerk mee te nemen. De vliegreis van/naar Riga, de reis van/naar Oostenrijk, een kort bezoek aan middelste in het Brusselse: de reis vliegt gewoon voorbij.

De haarband is zo goed als af, ik moet alleen nog een reep fleece bevestigen aan de binnenkant. Inmiddels ben ik ook bezig met het haken van een muts in dezelfde kleurstelling maar met ietwat dunnere wol:

Waar ik erg blij mee ben is dit kussen. Ik heb het gehaakt met dezelfde tunische haaknaald als haarband en muts maar dit keer met wol met een kleurverloop (Merino+ color van Lang Yarns).

Nummer twee is al in de maak:

In april word ik voor de tweede keer ‘reserve-oma’, dus tja, er moet ook nog een knuffeldekentje gehaakt worden uit dit boek:

Ik schreef het al vaker: vervelen, wat is dat?

24 Replies to “haken (2)”

 1. Mijn moeder nam vroeger haar breiwerk mee naar het toilet. Zonde om daar te zitten niksen.๐Ÿ˜ณ
  Dat doe jij hopelijk niet, Inge.๐Ÿ˜‰

  Like

 2. Ik heb ook haken geleerd op school. Dan maakte de juf vijf haakjes, knoopte ik er tien bij, haalde zij er weer 11 uit en maakte er weer vijf bij… Knoopte ik er tien bij.. nou ja, je snapt wel hoe ik aan mijn haakwerk je kwam. Maar he.. ik kreeg er een acht voor, ik was tevreden.

  Love As Always
  Di Mario

  Like

 3. Dat kussen is prachtig geworden! Wat een warme kleuren met een mooi verloop. Een dekentje voor een kleinkind maken is een dankbaar werkje. Je hebt het echt in je vingers!
  Fijne zondag โ™ฅ

  Like

Reacties zijn gesloten.