WM

Afgelopen zaterdag waren we toeschouwer bij de/het/een wereldkampioenschap nostalgisch skiën. Het haalde zelfs de krant:

Zo leuk om eens mee te maken. Knap om te zien hoe de deelnemers het presteerden om op hun onmogelijk lange houten latten de berg af te suizen of glijden. Ik ski graag, maar dan wel op mijn moderne korte latten en met goed zittende skischoenen aan mijn voeten. Dat wat deze deelnemers durfden doe ik hen echt niet na! ‘Hadden wij onze oude latten maar bewaard’, verzuchtten we een aantal keren tegen elkaar. Niet dat die antiek zouden zijn, verre van dat, maar in de loop der jaren hebben wij heel wat exemplaren ‘versleten’. Zou toch leuk zijn om ze op een rijtje te zien hangen. Maar ja, die opruimwoede van mij …. (gelukkig maar, ik zou mijn huis niet meer in of uit kunnen als ik altijd alles had bewaard).

Aan alles is aandacht geschonken, tot en met sokken, handschoenen en hoofddeksels toe. En dan die bindingen …. Over twee jaar ga ik weer kijken, leuk!

13 gedachtes over “WM

  1. Ik heb het twee keer geprobeerd: skiën, maar het is me echt niet gelukt. Te oud, te stijf en een niet zo handige skileraar. Maar ik geniet van je foto’s en zeker ook van de kleding van de heren. Waren er geen dames, trouwens?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s