haken (1)

Bij haar zag ik een blogstukje over tunisch haken met een dubbele haaknaald. Mijn breinaalden en breiwerkjes kan ik even niet meer zien of luchten. Te veel en te vaak? Ik denk ‘t. Maar haken, da’s weer iets anders. Eerst even diverse handwerkzaken afgereisd voor zo’n speciale haaknaald maar ik moest toch weer ‘het net’ op om te kunnen slagen. En nu loop ik weer tegen ’t euvel aan dat ik gewoon veel te strak haak en mijn muts in wording meer een stijve mijter dan een leuke muts dreigt te worden. Maar een mooie haarband is ook niet lelijk, toch?

14 Replies to “haken (1)”

 1. Leuk zo’n haarband. Ik was een tijdje terug ook eens begonnen met Tunisch haken (hype?) maar ik ben alweer ‘ afgehaakt’, omdat ik met een té ingewikkeld patroon begon. Zo’n haarband zie ik wel zitten!

  Like

 2. hahahaha ja heerlijk he? al sla ik dat Tunische wel even over, ik haak wel gewoon 😉 En je hebt al dunner gekocht, of inderdaad de naald veranderen, en oefening baart kunst.

  X

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik brei en haak ook vrij vast en gebruik meestal dikkere naalden of gebruik dunnere wol. Ziet er prachtig uit, hoor! Ik doe het je niet na…
  Lieve groet

  Like

 4. Sinds 2 weken ben ik haak verslaafd. Wel heb ik een voorkeur voor kleuren. Naast een potlodenetui heb ik een tasje gemaakt voor mijn Gsm. Kijk maar op mijn pagina.

  Like

Reacties zijn gesloten.