Leuk, toch?

Ik ben opgegroeid in Sittard. Ik heb er ruim twintig jaar met veel plezier gewoond, kom er nog vrij regelmatig en ben ergens nog altijd een ‘greutsje Zittesje’ (een trotse Sittardse). Dus als ik dit in Oostenrijk zie mag ik toch wel een beetje fier zijn?

Boels verhuurt bijna alles, dat is sinds jaar en dag hun slogan. Het hoofdkantoor staat in Sittard. Dit staat te lezen op Wiki:

Het bedrijf werd in 1977 in Amstenrade opgericht door Pierre Boels. In 1996 werd de leiding overgenomen door diens zoon Pierre Boels jr. Op dat moment had het bedrijf 20 vestigingen. Boels Rental voerde vanaf het begin een actieve overnamepolitiek doorheen Europa. Zo werden in 2015 bijvoorbeeld onder meer het Scandinavische bedrijf ToolMatic, het Belgische Racor en het Nederlandse Yellow Rental overgenomen. In April 2017 werden de 25 vestigingen van Supply UK in het Verenigd Koninkrijk overgenomen.

Uit informatie op de eigen website blijkt dat Boels Rental anno 2017 meer dan 3250 medewerkers en meer dan 390 filialen heeft.

Boels Rental richt zich qua sponsoring actief op het vrouwenwielrennen. Het bedrijf is hoofdsponsor van een internationale wielerploeg voor vrouwen. Daarnaast is het bedrijf sinds 2013 ook hoofdsponsor van de meerdaagse Holland Ladies Tour. Deze laatste draagt sindsdien de naam Boels Rental Ladies Tour.

Hier in Oostenrijk wordt flink gewerkt aan het in toom houden van beken en rivieren. Al maandenlang zijn ze bezig met het breder maken van diverse beddingen. Weer of geen weer, dit werk gaat door. Hier geen code rood of oranje …..

Met mijn witte kerst komt het helemaal goed, nu nog wat zon en een strakblauwe lucht ….

13 Replies to “Leuk, toch?”

  1. In ons dorp worden ook machines van Boels verhuurd bij de Brico. Dat ze oorspronkelijk uit jouw geboorteplaats komen wist ik niet. Terecht zo fier als een gieter, hoor Inge.😊

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.