#decemberglutenvrij 2017

Het is morgen alweer 1 december …… en voor het vijfde jaar op rij is het tijd voor een groot aantal foodbloggers om mee te doen aan #decemberglutenvrij, een soort van aftelkalender tot aan de kerst. Iedere blogger die hieraan mee doet schrijft op zijn of haar manier een blogbericht dat iets te maken heeft met het onderwerp ‘glutenvrij’ in deze feestmaand. 

Vanaf morgen gaat dus iedere dag een luikje open, te beginnen bij Mirjam van de blog ikbenglutenvrij.nl. Wanneer ik aan de beurt ben? Even geduld nog ….. #decemberglutenvrij is ook te vinden op Facebook en Pinterest

Dit zijn de vele blogs die meedoen (in alfabetische volgorde):

Annemiek Nauta

Doe mij glutenvrij

Foodless

Glutenfree Amsterdam

Glutenvrije blog

Glutenvrije mama

Glutenvrij en wij

Glutenvrije oliebol

Glutenvrij hoort erbij

Glutenvrij in Utrecht

Glutenvrij kind

Glutenvrij reizen

Home of comfort

Ik ben glutenvrij

Koos glutenloos

Maak het glutenvrij

Meer dan glutenvrij

Rose a licious

Schrijfsels van mij

Smaakvol glutenvrij

Sophie glutenvrij

Veel leesplezier!

12 Replies to “#decemberglutenvrij 2017”

 1. Ik zal blij zijn wanneer december er op zit. Niet vanwege alle glutenvrije foodblogs maar vanwege al het glutenvrije eten wat ik mag regelen. 😉

  Like

 2. Ik ben echt dankbaar, dat ik dit niet hoef te doen, het is niet erg natuurlijk als ik een keer glutenvrij eet, maar het moeten, omdat ik de gevolgen gewoon ken en weet. En dan ben ik heel blij dat er zoveel mensen zijn met jou en jullie inspiratie met elkaar op kunnen doen.

  X

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik eet suiker- en koolhydraatvrij. Je zet noodgedwongen de knop om. Dat zal voor jou/jullie precies hetzelfde zijn. Wel prettig te weten dat je er niet alleen in staat!

  Like

Reacties zijn gesloten.