vogels

Zomaar een kijkje door het raam, en ik zag een Vlaamse gaai, een groene specht, een zwarte merel, een roodborstje en heel veel wilde duiven. De merel smult van de verrimpelde appel die ik niet meer lekker vond en naar buiten gooide, de Vlaamse gaai is liefhebber van de vele ontelbare eikels die nog op het gazon liggen en ook de groene specht scharrelt daar zijn kostje bij elkaar. Ik ga maar eens een boterham smeren ….

17 gedachtes over “vogels

 1. Op de specht na zie ik alle vogels hier af en toe ook wel, aangevuld met koolmezen en musjes , niet slecht voor een stadstuintje zou ik zeggen;-) Altijd leuk om het spul een beetje te volgen.

  Liked by 1 persoon

 2. Kakel

  Zien eten, doet eten (-:
  Gezellig zo’n tuin vol leven. Straks gaan we de potten pindakaas weer buiten neer zetten, dat is altijd zo’n leuk gezicht.
  Lieve groet

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.