Alweer in een grote stad

Gisteren bezochten we middelste en zijn vriendin. Aangezien ze in Brussel – nauwkeuriger gezegd in (Sint-Jans-) Molenbeek – wonen betekende dit het zoveelste bezoek in korte tijd aan een grote stad. Het was er als altijd erg gezellig. We dronken bij hen een ouderwets gezette koffie, aten er een heerlijk stuk vers gebakken glutenvrije taart bij en liepen vervolgens de stad in. We verwonderden ons over de zoveelste in één nacht geschilderde (vrij schunnige) gigantische muurschildering en hielden rust in het oudste café van de stad, Maison Cirio, voor een glas (klik) half+half.

We liepen nog even over de grote markt waar men druk bezig was met het optuigen van een immense kerstboom

vonden deze nostalgische speelgoedetalage hartstikke leuk

aten nog een hapje, en reden daarna tevreden huiswaarts. Nou ja, we ergerden ons wel nog aan diverse malloten op de drukke Brusselse wegen, maar dat is normaal. Kortom, het was een geslaagde zondag.

20 Replies to “Alweer in een grote stad”

 1. Dat half-om-half lijkt me erg lekker. Ik hou van champagne en van witte wijn. Mooie stad, Brussel. Wij kwamen er vaak, de zus van mijn man heeft er jaren gewoond.

  Geliked door 1 persoon

 2. Best gezellig in Brussel lijkt me zo. Ik ben er nog nooit geweest. Is toch al zo’n 2,5 uur rijden, doe je ook niet ff in 1 dag heen en weer.

  Love As Always
  Di Mario

  Like

 3. Brussel is een hele mooie stad. Je moet er eens een keer de stripwandeling lopen. Heerlijk om al die striphelden op de muren van Bussel te zien.

  Like

Reacties zijn gesloten.