eens!

Ik ben het eens met de actie van Foodwatch, wie volgt?

Hallo,

De afgelopen jaren zijn de prijzen van groente (+50%) en fruit (+41%) al fors gestegen. Het nieuwe kabinet wil de btw hierop nog eens flink verhogen. Dat mag niet gebeuren. Groente en fruit horen juist btw-vrij. Help je mee?


—> (klik) Foodwatch <—Opeenvolgende kabinetten klagen steen en been over de oplopende zorgkosten. Maar een gezond voedselbeleid als vorm van ziektepreventie, ontbreekt vrijwel volledig. De afgelopen jaren is er volop vertrouwd op zelfregulering van de voedingsindustrie. Maar van alle kanten blijkt dat dit faalt. Dat kan en moet beter: stimuleer gezond eten! De btw op groente en fruit moet niet omhoog, maar juist omlaag naar 0%. Vraag de overheid om in te grijpen en teken de foodwatch e-mailactie!
Hartelijke groet,
Foodwatch

12 Replies to “eens!”

 1. Gosh, dat zeg ik al vanaf de jaren ’80, toen ik op de slankclub moest, mager vlees etc… altijd duurder, vinden ze het gek dat iemand die nu minder heeft, toen ook al, meestal aankomt, want die producten die slecht zijn, blijven goedkoop… het is haast alsof ze het erom doen!

  x

  Like

 2. Het is het paard achter de wagen spannen.
  Ze willen dat iedereen gezonder gaat eten maar ze maken het wel duurder! Een patatje met is stukken goedkoper.
  Getekend!

  Like

Reacties zijn gesloten.