eens!

Ik ben het eens met de actie van Foodwatch, wie volgt?

Hallo,

De afgelopen jaren zijn de prijzen van groente (+50%) en fruit (+41%) al fors gestegen. Het nieuwe kabinet wil de btw hierop nog eens flink verhogen. Dat mag niet gebeuren. Groente en fruit horen juist btw-vrij. Help je mee?


—> (klik) Foodwatch <—Opeenvolgende kabinetten klagen steen en been over de oplopende zorgkosten. Maar een gezond voedselbeleid als vorm van ziektepreventie, ontbreekt vrijwel volledig. De afgelopen jaren is er volop vertrouwd op zelfregulering van de voedingsindustrie. Maar van alle kanten blijkt dat dit faalt. Dat kan en moet beter: stimuleer gezond eten! De btw op groente en fruit moet niet omhoog, maar juist omlaag naar 0%. Vraag de overheid om in te grijpen en teken de foodwatch e-mailactie!
Hartelijke groet,
Foodwatch

12 gedachtes over “eens!

 1. Gosh, dat zeg ik al vanaf de jaren ’80, toen ik op de slankclub moest, mager vlees etc… altijd duurder, vinden ze het gek dat iemand die nu minder heeft, toen ook al, meestal aankomt, want die producten die slecht zijn, blijven goedkoop… het is haast alsof ze het erom doen!

  x

  Like

 2. Kakel

  Het is het paard achter de wagen spannen.
  Ze willen dat iedereen gezonder gaat eten maar ze maken het wel duurder! Een patatje met is stukken goedkoper.
  Getekend!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s