even duimen ….

Ik hoop dat hij (of is het een zij?) het redt. Hij of zij vloog net tegen het raam van onze tuinkamer. Ik schrok me een hoedje ….


Maar de lijster is er nog meer van geschrokken zo te zien. Ik hoop niet dat hij (of zij) van plan was om te gaan trekken, want dat lijkt me niet echt verstandig na zo’n botsing. Intussen heb ik wat (glutenvrije) broodkruimeltjes gestrooid, wie weet is dat net hetgeen nodig is om weer aan te sterken?

Dat brood trouwens is sinds kort te koop bij de AH, maar of dat een blijvertje is? Het is vers en wordt iedere dag geleverd vanuit een bakkerij in Tholen naar men zegt. Maar zelfs ‘vers’ is het vrij droog. En met een gat (twee zelfs) van hier tot …. 

23 gedachtes over “even duimen ….

 1. Gebeurt hier ook wel eens dat een jonge merel iets verkeert inschat en tegen de serre knalt. Geeft nog best een klap hé! Gelukkig is het goedgekomen met het beestje las ik al.
  je kunt in ieder geval niet zeggen dat je “geen gat ziet “in glutenvrij eten.

  Like

 2. Kakel

  Glutenvrijbrood vind ik alleen te eten als je het kort voor gebruik even een paar seconden in de magnetron doet. Dan wordt het een beetje vochtig.
  Zielig van de lijster. Wij hebben ook dat er af en toe een vogel tegen het raam vliegt. Ik hoop zeker dat deze het gered heeft!
  Lieve groet
  PS: jij bent net zo gek op violen als ik (-:

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s