alweer een fietstocht

Dankzij de e-bike maakten we de afgelopen tijd meer dan voldoende mooie en lange fietstochten. De teller van mijn fiets staat al op ruim 900km, niet slecht toch? De laatste tijd fietsen we alleen in onze directe omgeving omdat we nog even geen auto (meer) hebben met een trekhaak voor het fietsenrek, maar dat mag de pret niet drukken. Onze omgeving is mooi zat, en de tochtjes verder weg komen ook wel weer aan bod.

Zo fietsten we bijvoorbeeld een route langs de Maas en het Julianakanaal. We hadden daarbij enorm veel geluk met het mooie (fiets)weer.

We staken in Geulle de Maas over met het voet/fietsveer naar Uikhoven (B), fietsten in zuidelijke richting naar het prachtige Oud-Rekem, genoten daar van een voortreffelijke lunch, en fietsen langs het kanaal in noordelijke richting terug naar de Maas waar we bij Stokkem met het gewone veer overvoeren naar Berg aan de Maas. In Berg aan de Maas dronken we koffie op –> dit <– terras. Echt een aanrader: het uitzicht is geweldig mooi, de bediening prettig, de koffie is lekker. Kortom: het is er (op het terras) hartstikke gezellig!

IMG_1502.jpgIMG_1504.jpg

 

 

 

 

 

En op mijn i-phone staan genoeg foto’s, ik maak er genoeg.

14 Replies to “alweer een fietstocht”

  1. En op de fiets zie je zoveel meer dan met de auto. Wel tamelijk winderig toch nog altijd maar oke, dat is voor de E-bike minder een probleem natuurlijk. Mooie omgeving om een hapje te eten.

    Like

  2. Zoveel heb ik nog niet op mijn teller staan, maar ja, heb nog geen e bike, en ik wens echt, dat als ik half sept in Amersfoort ben, dat het dan perfect weer is, zodat ik ook wat verder kan op de e bike van mijn moeder en tochten kan maken aldaar 😀

    X

    Like

Reacties zijn gesloten.