exit ‘rauw’

Schreef ik vorig jaar nog lovend over het volledig gluten- en lactosevrije restaurantje ‘rauw’, vandaag ontdekte ik dat het alweer gesloten is. Jammer. Niet dat ik er heel vaak kwam, misschien kwam ik er wel te weinig ….. Volgens het A-4tje op de deur heeft de eigenaresse besloten om te sluiten in verband met aanstaand ouderschap en het feit dat ze samen met haar partner nog een andere horecazaak heeft. Tja, je kunt wel veel willen, maar je kunt vaak toch niet alles. Maar jammer blijft het.

IMG_0515.jpg

11 gedachtes over “exit ‘rauw’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s