mussen

Op de blog van Rob las ik over het meer dan nobele streven om meer en meer mussen te lokken door onder andere het ophangen van huismus-kolonie-nestkasten. Nu hebben wij een grote tuin met – volgens mij – een waar paradijs voor vogels dankzij grote verscheidenheid aan planten, bloemen, veilige plekjes tussen (wilde)bramenstruiken, bomen, boompjes, hagen, brandnetels etc. Er zijn dan ook veel vogels van divers pluimage maar gek genoeg nauwelijks mussen. Maar daar gaat verandering in komen: ik heb een heuse mussenflat gekocht. En verder willen we dit of volgend jaar nog een ligusterheg planten, schijnt ook erg musvriendelijk te zijn. En wellicht komt er nog een bord: mussen welkom 🙂

22 gedachtes over “mussen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s