MS

Ik heb ooit wel eens vermeld dat ik behalve coeliakie ook MS heb. Gelukkig een heel erg milde zogenaamde benigne vorm. Hier staat wat meer informatie over deze ziekte. Met dit kleine berichtje wil ik aandacht vragen voor de collecte van het Nationaal MS Fonds. Komende week (van 21 tot 26 november) is de MS Collecteweek. Omdat het Nationaal MS Fonds geen subsidie ontvangt zijn ze afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven, vandaar deze collecteweek. Vandaar dat ik bij deze vraag voor een gift aan de collectant aan de deur of op straat. Maar doneren via de bank of giro kan natuurlijk ook op de rekening bij de ING:

NL92INGB0000005057 t.n.v. het Nationaal MS Fond te Rotterdam of de Rabobank:

NL23RABO0336272839 t.n.v. het Nationaal MS Fonds te Rotterdam.

Namens het Nationaal MS Fonds van harte bedankt!

5 Replies to “MS”

  1. Iedere collectant die bij ons aan de deur komt krijgt wat in de bus. Ik heb zelf ook vaak gecollecteert en besef hoe belangrijk het is dat er geld binnenkomt voor onderzoek.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik sluit me geheel bij Marthy aan, ook hier gaat geen collectant weg zonder dat er iets in de bus zit. Ik heb zelf gecollecteerd o.a. voor Jantje Beton en vond het vreselijk als men gewoon bot nee zei. Zelfs straatcollectanten sla ik niet over door er gewoon langs te lopen.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.