huismus

Ik ben best wel een huismus. Zet me ergens neer met een boek, breiwerkje of tablet en ik blijf er zitten, voel me gelijk thuis. Kan dat urenlang volhouden, heerlijk.

Afgelopen weken was ik nogal uithuizig. Eigenlijk niet echt iets voor mij maar wel leuk en weer eens iets anders. Zo bezochten we twee zonen in Riga. Binnen een week na terugkomst zat ik met onze middelste in Brussel. Hij is geslaagd voor zijn opleiding en moest zijn studiootje nog leegruimen en schoon opleveren.  Tja, ook daar zijn moeders goed voor ….  Met een leeg busje reden we er heen en met een hartstikke vol exemplaar reden we weer terug. Pfff, ik was alweer doodop. Twee dagen achter elkaar lag ik om 9 uur in bed, en toen was mijn energiepeil weer enigszins op orde.En nee, hij komt niet terug thuis wonen maar trekt in bij zijn vriendin die tijdelijk in Amsterdam woont. Gelukkig maar dat we een redelijk grote kelder hebben die nu bomvol staat met kast, bed, tafel, stoelen en -tig verhuisdozen ….. Binnenkort rijd ik maar eens naar onze hoofdstad. Haha, ik me vervelen?

21 Replies to “huismus”

 1. Jij en ik schelen 10 jaar in leeftijd en als ik dit lees heb ik een dejá vu gevoel……

  Like

 2. haha, een reislustige huismus… Ik kan me voorstellen dat je dan even bij moet komen.

  Like

 3. Vervelen is natuurlijk niet te doen als er iemand moet verhuizen. Jij bent voorlopig weer onder de pannen. Wel goed uitrusten.

  Love As Always
  Di Mario

  Like

 4. Wat fijn dat je toch de energie kunt opbrengen om je kinderen te bezoeken en te kunnen helpen.Nu lekker uitrusten lijkt me!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.