poepverhaaltje

Niet meer iedere keer dat ik naar de stad ga, ga wandelen of wat dan ook moet ik me afvragen waar het dichtstbijzijnde (en schone!) toilet is. Gelukkig niet meer iedere keer, maar het komt wel nog voor. Afgelopen week ‘mocht’ ik het twee keer meemaken dat ik werd overvallen door vreselijke drang om NU naar het/de/een toilet te moeten. Een keer heb ik het toilet gehaald, een keer net niet ….

Op vakantie in Oostenrijk valt het me iedere keer weer op: werkelijk overal vind je schone openbare toiletten: in winkelcentra, op stations, in musea, bij de liften in de ski-oorden, geweldig! 

Dat moet hier toch ook kunnen? Daarom deze –> link (klikkerdeklik) <– van de Maag Lever Darm Stichting met de vraag om de steunbetuiging voor meer openbare toiletten te tekenen. Doen!

25 Replies to “poepverhaaltje”

  1. Gelukkig heb ik er zelf niet vaak last van, maar man, wat kun je om een wc verlegen zitten! Dus de steunbetuiging was snel gedaan!

    Like

  2. O zeker weten, schreeuwend gebrek nu ook nog overal V&D verdwenen is.
    mer een man die ex darmkanker patiént is kennen we het probleem. In de eigen omgeving lukt het altijd wel omdat we er bekend zijn maar verder…….!

    Like

Reacties zijn gesloten.