hup, hup, hup

Vandaag was ons bergdorpje tussen 11 en 17 uur alleen bereikbaar en te verlaten via een smal landweggetje, dit dankzij de Eneco ploegentijdrit. Ik ben geen sportliefhebber in de zin van dat ik alles volg wat te maken heeft met wielrennen of sport in het algemeen, maar als zo’n rit zo ongeveer door de voortuin gereden wordt ga ook ik kijken. Ongelooflijk hoe snel die mannen fietsen. Ze gaan vele malen sneller de berg op dan dat ik normaliter omlaag suis:Ik heb eerlijk gezegd geen idee wie gewonnen heeft, haha. 

Jongste zoon mocht laatst bij onze buurman een (te) grote boom vellen. Ha, dat was niet tegen dovemansoren gezegd. 

En dus is ons uitzicht nu nòg weidser en mooier!


Het blijft genieten met dit mooie weer, heerlijk!

13 Replies to “hup, hup, hup”

 1. Ja die wielrenners, ontzettend irritant, hahahaha die gasten 😉 Mooie foto’s in actie, dat wel, en wat je zegt,als het hier door de straat zou komen, zou ik ook even gaan kijken, maar nog meer en eerder, wanneer is het klaar? Oké kan ik weer naar buiten, lol.

  Maar ik woon aan een doodlopende straat, dus die kans zit er niet zo in 😛

  De tuin, wauw, ja prachtig mooi geworden zo!

  X

  Liked by 1 persoon

 2. Mooie scherpe foto’s van de wielrenners. Ik heb een paar keer de Tour gezien en die gasten waren helemaal in een mum van tijd weg.
  Wat heb jij een prachtige tuin!
  Lieve groet

  Like

Reacties zijn gesloten.