29 Replies to “handschrift”

 1. Leuk om te zien, vind ik altijd, hoe iemand schrijft. Ik ben zelf wel een schrijver. Teksten schrijven is makkelijker digitaal (want verwijderen, knippen, plakken..) maar losse notities of kaarten oid schrijf ik graag.

  Op de een of andere manier zegt je handschrift ook wel iets over je, net als de vorm van je tenen of je haar of zo (niet dat ik geloof ik grafologie 🙂 )

  Like

 2. Lekker vlot pootje heb je! Erg leuk dat je dit hebt gedaan. Ongelooflijk hè dat je van wat langduriger schrijven al de krampen krijgt. Ik ben nog wel heel erg van de notitieboekjes maar dat zijn altijd maar korte krabbels.

  Geliked door 1 persoon

 3. Afgelopen zaterdag was ik bij mijn “oude” juf. Zij, die mij heeft leren schrijven. Ze vindt mijn handschrift prachtig, maar ik ga ervan uit dat zij niet helemaal onbevooroordeeld is. 😊
  Handgeschreven kaartjes stuur ik nog steeds, maar dat stapeltje wordt wel steeds kleiner. 😉

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik heb nog een ouderwetse penvriendin met geschreven briefwisseling. Maar net als jij krijg ik kramp van die weinig meer voorkomende handeling.

  Like

 5. Ik schrijf alleen nog maar kleine briefjes op het werk en dat is ook echt alles. Maar dat is eigenlijk al zo sinds ik rond mijn 17de een typediploma heb gehaald. Eerst op een typemachine en later natuurlijk op de pc.

  Love As Always
  Di Mario

  Geliked door 1 persoon

 6. Leuk idee, ik schrijf momenteel veel in de Italiaanse lessen. Heb tegen morgen nog een huistaak te maken…Tutto quello tu vorrete fare nei prossimi 10 anni. Zal zeker handgeschreven worden…misschien kan ik dat dan wel posten 🙂

  Like

 7. Ik schrijf alles altijd ouderwets met pen op papier. Wel zeker 10 schriften vol. Met netjes achterin een inhoudsopgave maar nooit kan ik iets terugvinden (-:: Ik kan geen verhaal schrijven op de laptop. Dan stagneert mijn fantasie op de een of andere manier.
  Lieve groet

  Geliked door 1 persoon

 8. Leuk om jouw handschrift te zien. Ik blijf geschreven kaartjes sturen. Die blijven het leukst om te krijgen. En ik zal ook eens een geschreven blog posten.

  Geliked door 1 persoon

  1. Mag je mij alleen nog even uitleggen hoe je het voor elkaar krijgt via jouw link ‘handgeschreven blogbericht’ uit te komen bij de blogster die er mee begon. Ik probeer een verwijzing naar jouw blog te maken, maar krijg het alleen voor elkaar als ik de hele link van jouw weblog kopieër. 😀

   Like

    1. Ja, zo lukt het mij wel, maar jij hebt alleen ‘handgeschreven blogbericht’staan en dan kom ik op die andere weblog. Hoe heb je dat gedaan?

     Like

     1. Als ik een bericht schrijf staat er boven aan de bladzijde waar ik schrijf een horizontale balk. Bij mij (I-pad) is een van de tekentjes een soort van kettinkje, tenminste, zo ziet dat uit. Als ik daar op klik (met muis) staat er ‘link’ te lezen en komt er een pop-up. Hierin kan ik de link van een blog zetten plus de titel of woord of zin die ik wil laten zien. Ik wee niet of deze uitleg zo duidelijk is …

      Like

 9. Om mijn handschrift op pijl te houden, schrijf ik nog regelmatig een lange, handgeschreven brief naar een vriendin. Net als vroeger. Toen elke week. Nu, tja, eens in de paar maanden?

  Een handgeschreven blog is ook leuk. Misschien dat ik dat binnenkort ook ga doen!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.