comfortzone


Vandaag ga ik behoorlijk uit mijn comfortzone. Ik ga naar Pinkpop! Oei. Want dat is dus eigenlijk echt niks voor mij. Ik hou niet van gigantische mensenmassa, ben ‘allergisch’ voor veel en hard geluid, vind veel (rommel) vies … En dan zijn er ook nog eens vele buien voorspeld met kans op onweer. Ai, dat laatste vind ik eigenlijk nog het ergste. Ik ben enorm bang voor onweer. Ooit is de bliksem ingeslagen op de nok van ons dak, en tijdens een (caravan) vakantie ‘rolde’ een bolbliksem tussen onze caravan en die van de buren. Wat doe ik mezelf dus aan …. Maar: ik ga wel live een ruim twee uur durend concert van Sir Paul meemaken, lekker (keihard) meezingen, en wellicht ook nog bovenstaand eetkraampje bezoeken! Zometeen maar eens kijken of ik nog ergens een regenponcho kan scoren. Mijn oude bergwandelschoenen zien te vinden, ze moeten echt nog ergens staan. Zou insprayen helpen tegen veel water en modder? De grasvlakte in Landgraaf zal er vast nog slechter uitzien dan ons grasveld nadat we het tuinmeubilair gisteren eens goed onder handen hadden genomen met hogedrukspuit en veel water:

Wordt vervolgd ….

28 Replies to “comfortzone”

 1. Veel plezier en niet verder vertellen, maar ooit (als meisje van 13) was ik heel erg verliefd op Paul. 💓💞💕💗

  Geliked door 1 persoon

 2. Deze week las ik ergens een recensie van een optreden van PAul. het schijnt dat hij de pannen van het dak speelde, een beetje zoals de bliksem. Have fun !

  Like

 3. Je bent een flinkerd hoor. Hier is moed voor nodig maar je gaat vast heel veel plezier hebben. Ik duim voor droog weer.

  Like

 4. Wat gaaf dat je gaat. Balen van het weer hoor.

  Ik heb trouwens helemaal niets met Paul, maar gelukkig mogen smaken verschillen. Hopelijk ga je enorm genieten.

  Like

 5. Het geeft je een gevoel van onoverwinnelijk te zijn als je uit je comfortzone stapt. Dat doet een bescheiden mens goed (-: En voor Sir Paul zou ik ook de moeite nemen.
  Hartstikke goed van je!
  Lieve groet

  Like

 6. Ondertussen ben je al geweest? Hoe was het! Paul op Pinkpop, in 2003 stond ik praktisch vooraan bij zijn concert in het Gelredome en dat was fantastisch, ik ga ervan uit hier ook en hoe was het weer…. ben er niet helemaal uit of dat goed is gegaan daar, gezien hier het wel even losgebroken is ergens, maar ik vond het heerlijk, hahahaha

  x

  Like

 7. Droog zie ik tijdens het optreden
  Onze zoon gaat van donderdag tot maandag naar Graspop slapen in een tent hopelijk valt het weer een beetje mee

  Like

Reacties zijn gesloten.