Wat een week …

’t Was een week om nooit te vergeten ……

Gelukkig waren er ook leuke momenten.

Zo kocht mijn jongste een loopautootje voor zijn kleine achterneefje en bijna naamgenootje. Zijn eigen stond nog op zolder, ruim tweeëntwintig jaar oud. Ben benieuwd of de kleine man er ook zo’n plezier van zal hebben (en heel wat afgesleten schoenpunten …)

Het leek net alsof oudste model had gestaan voor een modereportage van een grote kledingzaak hier uit de buurt.


Middelste heeft voor zijn vader een schilderij gescoord op Catawiki.


Ik mocht weer genieten van een glutenvrije pizza. Helaas heb ik er wel de halve nacht last van gehad. Wellicht toch kruisbesmetting? 
Vandaag oudste en jongste naar de luchthaven van Charleroi gebracht voor de vlucht terug naar Riga. Met best wel een knoop in mijn maag ….. De beveiliging ter plekke was op oorlogssterkte, de vertrekhal was niet toegankelijk voor publiek. Mijn jongens zijn gelukkig goed en veilig aangekomen, da’s een zorg minder!

We wilden aansluitend middelste nog opzoeken in Brussel maar hij had vandaag helaas geen tijd voor ons. Hij is erg druk bezig met afstuderen. Het kaarsje dat ik had willen neerzetten op het Beursplein staat nu hier op tafel.

Om de week af te sluiten liepen we nog een rondje.


Op naar een volgende week ….

11 Replies to “Wat een week …”

 1. Wat een emoties! En als jouw zoon een treffende gelijkenis vertoont met dit model dan zeg ik: knappe vent, zeg. Fijn dat de twee zonen weer veilig zijn aangekomen in Riga. Het ouderschap is fantastisch maar onbezorgdheid bestaat niet meer.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat een leuk logje! Ik las ergens anders dat je geen inspiratie/blogzin meer had, maar gelukkig bewijs je hier het tegendeel 🙂

  Wat leuk, die twee autootjes zo. En het schilderij vind ik prachtig. Gelukkig zijn ze veilig..

  Liked by 1 persoon

 3. Je zet ze op de wereld, je kinderen en blijft er voor de rest van je leven met onzichtbare draadjes aan verbonden. Het was een heftige week voor jullie.

  Liked by 1 persoon

 4. De tekst is hier en daar wat minder natuurlijk, maar de foto’s zijn leuk! Die auto’s, hahahaha echt exact hetzelfde, gaaf! handig zo’n reserve dus.

  Het schilderij lekker vrolijk!

  X

  Liked by 1 persoon

 5. Wat leuk zeg dat je zoon dat autootje kocht en de zijne nog heeft. En wat kan ik mij voorstellen dat je blij was toen ze goed geland waren. En aan het model te zien……knappe zoon heb je! Wel vervelend van die pizza. En die onderste foto! Schitterend gewoon. Weer bedankt voor het delen.

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.