buiten bewegen

Het is net alsof februari deze maand met zijn extra dag feestelijk wil afsluiten: de zon schijnt, het is lekker koud buiten en heerlijk behaaglijk warm hier binnen achter glas. Koffie verkeerd en i-pad binnen handbereik, wat wil een mens nog meer? Het weekend was ook prima, alhoewel het hier gisteren niet zo mooi zonnig was als elders. Tja, je kunt niet alles hebben nietwaar 🙂 en vaak is het net andersom.

Een beetje vanwege ‘meer bewegen voor ouderen’ namen we de (schoon)ouders gisteren mee voor een middagje wandelen in Zuid-Limburg. We liepen maar een piepklein wandelingetje langs de Geul. Niet te ver, niet te lang.  De oudjes zijn 89 en 86 dus dat gaat allemaal niet meer zoals vroeger. Is niet erg, het was gewoon leuk en gezellig. En voor ons ook goed om lekker buiten een frisse neus te halen in plaats van een hele middag binnen bezig te zijn met administratie en aanverwante zaken (ja, ook spelletjes haha)

En het is hier toch zó mooi:
      Na afloop reden we even de grens over om lekker op te warmen en goed voor de inwendige mens te zorgen.


Kortom: de dag was geslaagd 🙂

20 Replies to “buiten bewegen”

 1. Moeder de gans ligt daar heel mooi. Daar moeten in het voorjaar ook maar weer eens naartoe. Bij het vliegend hert wordt het te druk…

  Like

 2. Je foto’s zijn een feest voor het ook. En Moeder de Gans vast een feest voor jullie magen. Lief om de “ouwetjes” mee te nemen voor een uitje. Hier kunnen ze weer dágen op teren!
  Lieve groet

  Liked by 1 persoon

 3. Die boerderij hè, die een-na-laatste foto, die boerderij ken ik zo goed!! Daar heb ik als kind jarenlang tijdens de zomermaanden ‘gewoond’! Omdat de eigenaars op vakantie gingen en de boerderij (Hoeve Vernelsberg) niet onbeheerd achtergelaten mocht blijven, vanwege Monumentenzorg. Jeetje, kom ik dus ineens een stukje kindergeluk bij je tegen!

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.