Terug naar normaal

Weer (bijna) alles normaal hier. Twee zonen en één kat gingen afgelopen zondag weer terug naar waar ze door het jaar wonen. Laatste zoon vertrok vanmiddag. Het huis is nu weer van ons tweetjes, wat een lekker gevoel na alle (gezellige) drukte de afgelopen twee weken. De meeste bedden zijn weer verschoond, de meeste was is gewassen, de kattenbakkorrels (die door de hele kelder lagen omdat ‘mevrouw’ kans had gezien een hele volle zak open te bijten …..) zijn bijelkaar geveegd, de koelkast is weer vreemd leeg, de voorraad van zo goed als alles moet hoognodig worden aangevuld maar dat komt morgen wel. Eerst een lekkere kop koffie, hè hè, dat doet goed 🙂

  

13 Replies to “Terug naar normaal”

  1. Jammer dat het voorbij is, maar jullie hebben het fijn gehad! Als ze veilig thuis gekomen zijn, valt er toch weer een last van je af…
    Lieve groet

    Like

Reacties zijn gesloten.