Terug naar normaal

Weer (bijna) alles normaal hier. Twee zonen en één kat gingen afgelopen zondag weer terug naar waar ze door het jaar wonen. Laatste zoon vertrok vanmiddag. Het huis is nu weer van ons tweetjes, wat een lekker gevoel na alle (gezellige) drukte de afgelopen twee weken. De meeste bedden zijn weer verschoond, de meeste was is gewassen, de kattenbakkorrels (die door de hele kelder lagen omdat ‘mevrouw’ kans had gezien een hele volle zak open te bijten …..) zijn bijelkaar geveegd, de koelkast is weer vreemd leeg, de voorraad van zo goed als alles moet hoognodig worden aangevuld maar dat komt morgen wel. Eerst een lekkere kop koffie, hè hè, dat doet goed 🙂

  

13 gedachtes over “Terug naar normaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s