Gekocht, gekregen en gebreid

Ik heb ze in huis, mijn Alzheimer sokken. Gelijk twee paar gekocht, kan ik er mooi gelijke paartjes van maken 🙂 Maar eerst voorlopig lekker opvallend doen:


Ik kreeg van mijn oudste een WhatsApp: “EINDELIJK” met bijbehorende foto:


Hij heeft zijn knuffel weer 🙂 Zal ik maar niet zeggen dat ze allebei bijna zevenentwintig zijn?

Hij was ‘m thuis vergeten, ik heb ‘m opgestuurd naar daar waar ze (hij en zijn broer) studeren en wonen. In een grote doos met een heleboel nodige en onnodige dingen om de boel op te vullen: hagelslag, sportschoenen (ja, ook vergeten ….), etc, etc. Ik mag me nooit ergens mee bemoeien, *zucht* ….

Ik kan goed merken dat ik veel meer tijd over heb nu mijn zonen weer uitgevlogen zijn: ik ben beduidend meer aan het breien. Met als gevolg dat mijn eerste zelfgebreide kussen ineens heel snel klaar was. Smaakt naar meer, nummer twee is in de maak. Ik zag trouwens geweldig mooie kussens op een site staan. Als ik nu flink door brei kan ik ook ooit een eigen collectie uitbrengen …… haha.


Voor geïnteresseerden: ik heb gebreid met wol ‘Sempione’ van ‘Lang Yarns’, 65 steken opgezet met naald 6.

 

11 Replies to “Gekocht, gekregen en gebreid”

  1. Ik moest even nadenken: je Alzheimer sokken… Maar toen ging me een lichtje op (zal de leeftijd wel zijn, hihi) Een leuk stel, jij en die sokken 🙂
    Ik houd ook zo van breien. Als mijn boek af is, is dat het eerste waar ik aan begin. Tof kussen!

    Liked by 1 persoon

  2. Sokken zijn gaaf, maar die schoenen ook!! Lief hoor. Ik zei al tegen mijn dochtertje: neem nooit een verkering die geen knuffel meer bezit uit zijn jonge jaren… Dat zegt wat oven iemand! 🙂

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.