Voor deze ene keer ….

Ik link mijn andere blog niet gauw, maar deze keer maak ik een uitzondering. Waarom nu wel?  Voor het goede doel, om (meer) onderzoek naar Alzheimer te bekostigen, om deze gruwelijke ziekte – die niet alleen ouderen maar ook jonge mensen treft! – de wereld uit schoppen. Dit is een leuk initiatief: koop zogenaamde Alzheimer sokken (o.a. Bij AH, VenD, C&A) en lever zo een bijdrage aan onderzoek:  http://stapjeterug.blogspot.com/2015/09/21-september-wereld-alzheimer-dag.html. Doen!

  

7 gedachtes over “Voor deze ene keer ….

 1. Kakel

  Het is een vreselijke ziekte. Toch heb ik je blog geliket want ik vind dat je daar goed aan doet. En wat een originele actie van de winkeliers!
  Lieve groet

  Liked by 1 persoon

 2. Korreltje

  Geinige actie. Goed doel. (Maar, he, ze hebben het idee van die twee v erschillende sokken wel van mijn jongste zoon gepikt! 🙂 )

  Like

Reacties zijn gesloten.