Voor deze ene keer ….

Ik link mijn andere blog niet gauw, maar deze keer maak ik een uitzondering. Waarom nu wel?  Voor het goede doel, om (meer) onderzoek naar Alzheimer te bekostigen, om deze gruwelijke ziekte – die niet alleen ouderen maar ook jonge mensen treft! – de wereld uit schoppen. Dit is een leuk initiatief: koop zogenaamde Alzheimer sokken (o.a. Bij AH, VenD, C&A) en lever zo een bijdrage aan onderzoek:  http://stapjeterug.blogspot.com/2015/09/21-september-wereld-alzheimer-dag.html. Doen!

  

7 gedachtes over “Voor deze ene keer ….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s