In de buurt

Wandelen. Nou ja, dat doen we dus vaker, alleen nooit thuis. Of althans, in de buurt. Wel op vakantie. Daar lopen we best veel. Beetje berg op en af, vlakke stukken, rondom meertjes enzovoorts. Niks moeilijks, in verband met mijn beetje hoogtevrees moet het wel allemaal leuk blijven. Vandaag was het mooi weer. Een rustige zondag. Een dag die vraagt om meer dan alleen was buiten te drogen hangen omdat het eindelijk weer eens lekker weer is. We maakten er een combi van: ik heb twee wasladingen buiten kunnen drogen en daarna gingen we op pad. Op goed een half uurtje rijden zaten we midden in het heuvelland. En daar is het toch zó mooi. En ook nog eens lekker rustig nu de vakantieperiode voorbij is. 

   
    
 Bijna aan het einde van onze wandeling, de Eyserbosweg. Lijkt niks, zo op de foto, maar het is echt een vies klimmetje.Berucht bij fietsers, in ieder geval bij degenen die bergop rijden. Gelukkig liepen wij bergaf. Als beloning voor een productief dagje uit gunden we ons een late lunch:

  
 en weer zeiden we tegen elkaar: dit moeten we gewoon vaker doen!

11 Replies to “In de buurt”

  1. Wij wonen in Nederland zeker niet verkeerd, in de Krimpenerwaard, een mooie oude polder waar we dan ook vaak wandelen. Maar als ik zou wonen wij jij woonde dan zou ik altijd onderweg zijn. Ik ben gek van wandelen en wij zijn heel vaak een weekend in Zuid Limburg geweest om alleen maar te wandelen, een prachtige streek.

    Liked by 1 persoon

  2. Aan de Eyserbosweg heb ik goede herinneringen, al denken mijn bovenbenen daar anders over 😉
    Schitterende foto’s heb je gemaakt!
    Lieve groet

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.