’t Is weer rustig

Twee van mijn drie zonen plus logeerkat Luna zijn inmiddels weer terug naar de plek waar ze studeren en wonen. Dus het is héél eventjes wennen aan de stilte, aan koelkast en vriezer die gewoon vol blijven en maar langzaam leeg raken, aan de wasmand die maar niet vol wil raken, aan een wasmachine die hooguit drie keer per week zijn wasjes wast, aan een lege eettafel, en – last but not least – een opgeruimd huis! Let wel: ik vond het hartstikke gezellig en leuk de afgelopen maanden. Echt. Maar ik ben ook heel erg gesteld op rust en regelmaat. Ik heb geen last van het lege-nest-syndroom. Gelukkig niet. Ik geniet weer van de rust. 

  
Dag Luna!

12 Replies to “’t Is weer rustig”

 1. Snap ik helemaal. Voel(de) dat ook zo. Lekker samen en rust in de tent. Wie kroelt er met Luna? Is dat R?

  Like

 2. Hier altijd een hoop gezelligheid en drukte.
  Kinderen komen vaak binnenlopen.
  Donderdag onze vaste oppasdag.
  Nu van 1 jongetje, straks van 2 🙂
  Vier kinderen(samengesteld gezin) die het allemaal met elkaar kunnen vinden.
  Ik vind het heerlijk.
  Maar lekker met zijn tweetjes is ook helemaal niets mis mee.
  En zo hoort het.

  Like

 3. Weet je wat het ook is als ze volwassen worden? Ze gaan middenin de nacht naar bed en je hebt geen avond meer voor jezelf. En het is: eigen maag eerst. Je blijft boodschappen halen!
  Roos woont nog thuis gelukkig, maar met loslaten heb ik geen moeite.
  Groetjes Kakel

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.