Om ziek van te worden ….

ai, het doet pijn om te zien hoe een aantal buxushagen er nu uitzien. Hélemaal kaal gevreten door het/een/heel veel buxusmotten. Bah, om te huilen, zo kaal ziet het eruit.  

   
Een stuk haag had ik uit voorzorg helemaal afgeknipt, of dat nog wat wordt? Het lijkt weer wat uit te lopen.

  
Zo niet, gaan alle haagjes eruit 😢 

14 Replies to “Om ziek van te worden ….”

 1. Ik kende het nog niet, maar ik ben eens gaan inlezen hierover. Dat is niet makkelijk te verwijderen. Daar moet dus iedereen in de buurt die buxus heeft aan mee bestrijden begrijp ik.

  Love As Always
  Di Mario

  Like

 2. Wat ziet dat er rottig uit, kan me voorstellen dat je hier de pest over hebt. Bij mij heb ik ook een stuk wat kaal geworden is, hoop niet dat het zo gaat eindigen.

  Like

 3. Ik heb even gegoogled. Het ziet er niet best voor je uit 😦 Zonde, want zo te zien heb je een flinke tuin. Praat eens met een tuinman…
  lieve groet Kakel

  Like

 4. O wat erg!!
  Ik zag bij garderners world op de bbc dat BoxBlight daar ook een enorm probleem is. Eerst dachten ze alles eruit, maar nu lijken ze toch te neigen naar goed kortknippen en kijken of ze zichzelf weer redden.

  Ik heb trouwens wéér aan mijn blog liggen pielen, maar volgens mij moet je via deze reactie weer bij mijn (weer andere) blog uitkomen!

  Like

   1. Ik zou t niet doen tot opd e grond, maar bijv. tot eenderde. Je bent ermoed ik wel een paar jaar verder voordat t weer goed is, mara toch goedkoper dan helemaal opnieuw beginnen…

    Like

Reacties zijn gesloten.