Ze is er weer!

ja, ze is er weer, ons logeetje Luna. Twee keer per jaar komt ze logeren. Lekker lang in de zomer en kort rond de kerst. Nu lekker lang. Maar liefst tot eind augustus blijft ze. En haar baasjes ook 🙂 

Eerst heb ik hier in huis een aantal voorzorgsmaatregelen moeten nemen. De vitrage afgepakt – die is nog vrij nieuw en niet echt nageltjesproof –  en voorzichtig op grote hangers in een weinig gebruikte kast gehangen. Verder ook nog enkele vazen weggezet in het kader van ‘je weet maar nooit’. 

    

Iedereen die binnenkomt krijgt duidelijke instructies: “denk erom, Luna is ergens: ramen en deuren dicht!”. Ze maakt geen aanstalten om de wereld buitenshuis te verkennen, ze is niet anders gewend daar waar ze normaliter woont, erg ver van hier. 

Ze is nog jong: ruim anderhalf. Toch heeft ze al vijf keer gevlogen. Vond ze niet leuk, echt niet …. Maar het is kiezen of delen: met baasje mee naar hier of in een pension voor langere tijd. 

Dus is ze hier. En da’s wel leuk! Hè Luna?

  

12 Replies to “Ze is er weer!”

Reacties zijn gesloten.