Beloofd:

een paar foto’s van afgelopen weekend. Het was leuk maar ook dodelijk vermoeiend ….. We hebben flink gelopen, nauwelijks gewinkeld, niet echt lekker gegeten (verslag volgt …… ooit 🙂 ) Een absolute aanrader is een wandeling door de Englischer Garten, een flinke groene long in de stad.

  

Deze borders izijn dus ab-so-luut niet mijn smaak, maar ja, het zou saai zijn als iedereen hetzelfde mooi vindt, nietwaar?

 

Tuurlijk ook even wezen kijken naar de plek waar ieder jaar het grootse bierfestijn ter wereld – das Oktoberfest – wordt gehouden: de Theresienwiese Dat terrein was het echt niet waard om een foto van te plaatsen: een immense grasvlakte met verder niks. Is ook niet iets waar ik naar toe zou gaan, zo’n bierfeest. Ik drink zo goed als nooit bier, en als, alleen de glutenvrije variant, geen idee of dat daar te krijgen is.  Ik hou niet van bierdrinkers die veel te veel bier drinken, ik word niet goed van mensenmassa’s, kan absoluut niet tegen ladderzatte mensenmassa’s, kortom: niks voor mij. 

 
En zat word je vanzelf, met bier in mugs van 1 liter …. 

Samenvattend: München is een mooie stad om te bezoeken, alleen niet gedurende twee volle weken in september/oktober (om precies te zijn van 19 september tot 5 oktober 2015) als je net als ik geen liefhebber bent van bier, enz.

9 Replies to “Beloofd:”

 1. In m’n studententijd kon je me wel blij maken met een avondje bieren… maar tegenwoordig doe ik dat niet meer. Bierfeesten op z’n Duits heb ik nog niet meegemaakt en vole daar ook niet de behoefte toe. Had je wel willen winkelen, als je de kans had gekregen? Leuke winkelstad?

  Like

 2. We hebben dezelfde smaak, haha. Vreselijk lelijk, die begoniaatjes, en van bier en mensenmassa’s moet ik ook niets hebben. En mokken van één liter: ongelofelijk.
  Groetjes Kakel

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi, bedankt voor je bezoekje en schrijfsel erbij natuurlijk. Het is weer een hele eer. We drinken er een biertje op 😉 Jij een glutenvrije, ik een koosjere.

  Love as always
  Di Mario

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.