Nonsens en zo

deze had ik nog niet gedeeld: de kuiflavendel op mijn tuintafel. 

 Hopelijk ziet deze er nog ongeveer zo uit als ik zondag weer thuis ben …… We zijn er inderdaad even niet. Samen met man en (schoon)ouders zitten we weer even in de bergen. Schoonmoeder is jarig deze week, 85 wordt ze alweer. Omdat haar gezondheid behoorlijk iets achteruit gaat genieten we er nog maar eens fijn van. Ik denk wel dat ik na deze week nog een week vakantie nodig heb ….. 

Onderweg vaak genoten van kleinere en grotere pauzes. Tijdens een ervan zag ik dit leuke boeketje, met rabarber, je moet er maar opkomen.

 
Ik heb een brei-tic, zegt men. Ik brei (bijna) altijd en overal. Dus ook in de auto

  
Natuurlijk niet als ik zelf moet rijden ….. Verder hebben we onder andere 

 
de Grossglockner Alpenstrasse gereden. Ik was er nog nooit geweest, de rit was mooi, de natuur overweldigend met nog behoorlijke sneeuwmuren links en rechts van de weg op sommige stukken. De gletscher (Pasterzengletscher) schijnt ooit een behoorlijke  te zijn geweest maar is behoorlijk gekrompen gedurende de laatste jaren. 

Genoeg nonsens voor vandaag 😀

10 Replies to “Nonsens en zo”

 1. Grappig. Jij noemt het “kuiflavendel”, wij “vlinderlavendel”. 😃

  Nog fijne dagen met man en schoonouders. En proficiat met je schoonmoeder. Je zal maar een weekje meegenomen worden door je schoondochter. Lief van je…..

  Liked by 1 persoon

 2. Wat grappig inderdaad zo met die rabarber. Gefeliciteerd met schoonmama en geniet van jullie week. Volgende blogje over wat je allemaal breit en voor wie?

  Like

 3. De Grossglocker staat nog op mijn lijstje om tegenop te fietsen 😉
  Je week is alweer voorbij…
  groetjes Kakel

  Like

Reacties zijn gesloten.