Nonsens en zo

deze had ik nog niet gedeeld: de kuiflavendel op mijn tuintafel. 

 Hopelijk ziet deze er nog ongeveer zo uit als ik zondag weer thuis ben …… We zijn er inderdaad even niet. Samen met man en (schoon)ouders zitten we weer even in de bergen. Schoonmoeder is jarig deze week, 85 wordt ze alweer. Omdat haar gezondheid behoorlijk iets achteruit gaat genieten we er nog maar eens fijn van. Ik denk wel dat ik na deze week nog een week vakantie nodig heb ….. 

Onderweg vaak genoten van kleinere en grotere pauzes. Tijdens een ervan zag ik dit leuke boeketje, met rabarber, je moet er maar opkomen.

 
Ik heb een brei-tic, zegt men. Ik brei (bijna) altijd en overal. Dus ook in de auto

  
Natuurlijk niet als ik zelf moet rijden ….. Verder hebben we onder andere 

 
de Grossglockner Alpenstrasse gereden. Ik was er nog nooit geweest, de rit was mooi, de natuur overweldigend met nog behoorlijke sneeuwmuren links en rechts van de weg op sommige stukken. De gletscher (Pasterzengletscher) schijnt ooit een behoorlijke  te zijn geweest maar is behoorlijk gekrompen gedurende de laatste jaren. 

Genoeg nonsens voor vandaag 😀

10 gedachtes over “Nonsens en zo

  1. sanneke52

    Grappig. Jij noemt het “kuiflavendel”, wij “vlinderlavendel”. 😃

    Nog fijne dagen met man en schoonouders. En proficiat met je schoonmoeder. Je zal maar een weekje meegenomen worden door je schoondochter. Lief van je…..

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s