Nog niet helemaal

Ik had verwacht dat vandaag de blauwe regen explosief in bloei zou staan. Maar het is nog net ietsje te vroeg.  

 

Bijna, maar nog niet helemaal. Het gaat wel prachtig worden, ik verheug me er op!

De rest van de tuin begint nu ook echt mooi te worden. Jammer dat de beukenhaag zo langzaam uitloopt, alleen de ‘foute’ haagbeuk die er tussen staat heeft zijn groene blad al. 

 
Zie nu pas dat ik beter had kunnen laten maaien vóór het maken van de foto in plaats van erna ….

De buxus kan al bijna geknipt of geschoren worden. Heeft trouwens vreselijk te lijden van een of ander rottig motje. Heel veel kale plekken ….. of dat nog goed komt? Ik betwijfel het, deze zomer kijk ik het nog aan, en volgend jaar – helaas pindakaas – eruit met de handel …. 

Morgen ga ik schoffelen, de eenzame paardenbloem die nu nog in de border staat is dan verleden tijd 🙂 Vandaag nieuwe lavendelplantjes gehaald, die gaan morgen de border in. De oude planten hadden hun beste tijd gehad, die liggen nu op de composthoop. 

7 Replies to “Nog niet helemaal”

 1. Joh, wat een plaatjes! Ik zie dat je van blauwe borders houdt, ook mijn kleur. Op de eenzame paardenbloem kan ik alleen maar jaloers worden.Vrachten, staan er hier.

  Like

 2. Het ziet er prima uit, die tuin zeg. Wow! Hier een stuk kleiner, geloof ik, maar het viel me vandaag ook wel op dat alles lekker aan het uitlopen is. Waar vorige week nog de dode resten van de vrouwenmantel van vorig jaar stonden waren nu opeens hele verse planten omhoog gekomen! En de heg, die begint lekker blad te krijgen, en er komt vanalles de grond uit. Helaas ook de paardenbloemen en ander onkruid.

  Like

 3. Hier ook een blauwe regen die een boel belooft, maar nu nog even niet.

  Zelfs de buxus in paleis het Loo was ziek. Is allemaal vervangen.

  Like

 4. Spuit elf komt erachter dat je een nieuw blog hebt. Leuk!

  En zoek mij eens op op Wordfeud, ik kan jou niet vinden. Volgens mij is mijn naam kobusenco.

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.